Hakkımızda

2012 yılında Körfez / KOCAELİ de kurulan GDK ENDÜSTRİYEL MAKİNA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ( GDK ENDÜSTRİ ) kurucu ortaklarının bilgi ve deneyimleri, çalışanların ekip ruhu ve özverili çalışmaları yardımıyla istikrarlı ve hızlı bir büyüme gerçekleştirmiştir. Geçen sürede tamamladığı projeleri başarı ile tamamlayan GDK ENDÜSTRİ çalışanlarına ve ekipmana yapmış olduğu yatırımlarla sağlam bir büyümeyi ve doğaya saygıyı ilke edinmiştir.

Rafineriler, Akaryakıt Dolum Tesisleri, PetroKimya Tesisleri, Petrol ve Doğalgaz Boru Hatları, Borulama Sistemleri, Alüminyum Yüzer Tavan ( IFR ) imalat-montaj işlerini yapmaktadır.

VİZYONUMUZ
Müşteri taleplerini en üst seviyede karşılayan, olası iş kazalarını en alt seviyeye indirgeyerek endüstriyel tesis imalat – montaj projelerinde rekabet gücü yüksek evrensel bir firma olmaktır.

MİSYONUMUZ
Yaptığımız bütün projelerde iş ahlakı ve karşılıklı güvenden ödün vermeden, sürekli büyümeyi gelişmeyi hedefleyen bir ekip ruhu ile kalite seviyesini yüksek tutmak, insana ve çevreye saygılı olarak ülke ekonomisine istihdam sağlamaktır.

DEĞERLERİMİZ
– İş sağlığı ve güvenliği
– İnsana ve doğaya saygı
– Müşteri memnuniyeti
– Güvenilirlilik
– Etkinlik ve verimlilik
– Ekip ruhu , Sorumluluk bilinci
– Personel memnuniyeti

GDK Teknoloji | Endüstriyel Yapılar • bilgi@gdkendustriyel.com.tr